Качествена храна гарантирана

Ако търсите  в град  Бургас заведение с разкошна лятна градина, то тук е точното място за вас. Можете да се насладите на качествена храна под сянката на старо смокиново дърво  далеч от градкия шум. Ще се погрижим да бъдете посрещанати и обслужени с огромно внимание.

Продуктите, които влагаме в нашите ястия са пресни, по-голямата част от рецептите ни са авторски, което ни отличава от останалите ресторанти в Бургас. Още една съществена разлика е това, че собственикът лично участва при приготвянето на хараната. Този факт създава доверие у нашите гости и е гаранция за безкомпромисно качество на храната. Редовните ни  клиенти са абсолютно съгласни с мотото на ресторанта и потвърждават, че всяка хапка за тях е „Феерия от вкус, любов и наслада”.

Ние от  Лудото семейство, както всички ни наричат, не сме бизнес магнати или школувани кадри в кулинарното изкуство, ние сме просто хора, които много се обичаме и искаме да изградим нещо общо, нещо, което да ни прави щастливи,  нещо, което ни носи удовлетворение от  добре свършената работа. Доказатеслтво за това са доволните ни клиенти, които ни се доверяват за своите най-важни житейски събития. Посрещаме ги с любов и създаваме незабравими смомени.

Идвайки веднъж при нас , вие завинаги ще ни запомните. Ще запомните вкуса на качествената храната, насладата от последната хапка на десерта и приятелското отношение, с което ще ви изпратим, за да се връщате отново и отново.

Когато храната е качествена , вечерите за специални. Да сте наши гости е удоволствие за нас. Очакваме всяко ваше обаждане за резервация , всеки ваш празник е събитие за нас.

Съвсем скоро ще можете да се насладите на новите ни есенни предложения. Очаквайте очарованието на есента в нашите нови рецепти. Под съпровода на нежни подправки ще можете да опитате ароматно свинско джоланче и бавно печени свински ребърца. Ще допълним вкуса с ароматно вино и приятна музика. Повече тайни няма да разкриваме, ще оставим удоволствието от качествена храна на вас, а усмивките ви ще са подарък за нас.

Чест е за нас да бъдете наши гости.